FC Slovan Liberec | Theodor Gebre Selassie jmenován novým sportovním ředitelem
Menu Další Zavřít Zavřít
04.04.2024

Theodor Gebre Selassie jmenován novým sportovním ředitelem

Klub
Liberec - S radostí oznamujeme, že klubová legenda Theodor Gebre Selassie bude jmenován do pozice sportovního ředitele. Klub děkuje za odvedené služby Zdeňku Koukalovi, který bude novému sportovnímu řediteli v nejbližší době k dispozici při předávání agendy.

„Slovan se stal jedním z mých osudových klubů a Liberec domovem pro moji rodinu. Nesmírně si vážím příležitosti aktivně se podílet na vedení klubu v jeho nové etapě.

Stejně, jako jsem se o to snažil jako hráč, budu i ve své nové roli dělat vše, co bude v mých silách, pro to, abychom byli úspěšní. Těším se na spolupráci s Honzou Nezmarem. Věřím, že nám to bude klapat stejně jako kdysi na hřišti,“ komentuje Theodor Gebre Selassie.

„S Theem nás pojí dlouhodobý vztah, jednak jako spoluhráčů a také jako přátel. Jsem přesvědčen o tom, že je velkou výhodou, pokud jsou na řídících pozicích klubu lidé, kteří k němu mají hluboký a dlouhodobý vztah. A to Theo, jako jedna z legend klubu, jednoznačně splňuje,“ dodává generální ředitel Jan Nezmar.

Zároveň klub oznamuje, že do pozice ředitele marketingu a obchodu, bude jmenován Štěpán Hanuš, který má bohaté zkušenosti s působením ve sportovních organizacích a strukturách. Jedná se o podstatný krok ve snaze klubu pozvednout marketingovou aktivitu, která by měla ve střednědobém horizontu vést k významně vyšším návštěvám na domácích zápasech a atraktivitě klubu vůči potenciálním sponzorům.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Databox Avled
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls