FC Slovan Liberec | Stav zraněných hráčů se zlepšuje, brzy by mohli být k dispozici
Menu Další Zavřít Zavřít
21.03.2024

Stav zraněných hráčů se zlepšuje, brzy by mohli být k dispozici

Redakce
Liberec - Početná marodka, která trenérům v jarních zápasech komplikovala skládání sestavy, by se postupně měla vyprazdňovat. Jaký je aktuální stav našich zraněných hráčů, se můžete dočíst v tomto článku.

DOMINIK PLECHATÝ

Absolvoval plastiku předního zkříženého vazu po zranění ze srpna minulého roku, po níž byla nutná několikaměsíční rehabilitace. V lednu už s naším týmem absolvoval soustředění v Turecku, kde se připravoval v individuálním režimu. Nyní je již v poslední fázi rekonvalescence před návratem na hřiště.

Christian Frýdek

Christian Frýdek podstoupil v minulém týdnu menší operační zákrok zraněného kolene, kvůli němuž chyběl od začátku jarní části a trénoval jen individuálně. Jednalo se o následky zranění ze srpnového zápasu, kdy kolenem narazil do tyčky branky a problémy se pak při zátěži opakovaně vracely. V horizontu dvou týdnů bude moct začít zvyšovat zátěž. Když vše půjde dobře, mohl by ještě zasáhnout do nadstavbové části letošní sezony.

LUKÁŠ LETENAY

Rekonvalescence po zranění kolene, přesněji poranění postranního vazu, které utrpěl v posledním týdnu zimní přípravy, je již ve finální fázi před návratem na hřiště. V posledních týdnech plnil tréninkové jednotky s týmem s omezením do kontaktu, nyní je již v plném tréninkovém režimu týmu.

DANIEL TETOUR

V prosinci minulého roku absolvoval operace tříselného kanálu a artroskopii kolene. Po přestupu do Slovanu postupně zvyšoval zátěž. Nyní již trénuje s týmem pouze s drobnými omezeními, po reprezentační přestávce by už mohl být k dispozici.

HUGO JAN BAČKOVSKÝ

V derby s Jabloncem utrpěl otřes mozku, načež musel být vystřídán a převezen na vyšetření do Krajské nemocnice Liberec. To neprokázalo žádné vážnější poranění a Hugo se po absolvování cílené rehabilitace postupně tento týden vrátil do plného tréninku s týmem.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua Pepsi
Mediální partneři
eFotbal Liberecká drbna