FC Slovan Liberec | MEMORIÁL ADAMA MARTENKA
Menu Další Zavřít Zavřít
19.02.2020

MEMORIÁL ADAMA MARTENKA

Mikuláš Borkovec
Minulý týden v pátek se uskutečnil halový turnaj základních škol pro 8. a 9. třídy. Jednalo se o „Memoriál Adama Martenka“, který v kategorii přípravek hrál za Slovan.

Z celkového počtu 12 týmů zvítězil „Výběr Adama Martenka“, za který nastoupili hráči FC Slovan Liberec Kevin Vošanovič, Martin Mader, Jan Přibyl, Andreas Hrečín a Ondřej Procházka, přičemž první 4 jmenovaní jsou žáky partnerské 𝐙𝐚́𝐤𝐥𝐚𝐝𝐧𝐢́ 𝐬̌𝐤𝐨𝐥𝐲 𝐁𝐚𝐫𝐯𝐢́𝐫̌𝐬𝐤𝐚́.

CELÉMU TÝMU, HRÁČŮM A ŽÁKŮM PARTNERSKÉ ŠKOLY GRATULUJEME!

SPOLUPRÁCE SE ZŠ BARVÍŘSKÁ


Akademie mládeže FC Slovan Liberec úzce spolupracuje se Základní školou Barvířská

Na spolupráci se podílí Tomáš Janů, který je patronem Akademie mládeže, Petr Papoušek, Miroslav Holeňák a další. Od počátku spolupráce prošla sportovními třídami řada dětí, z nichž někteří se dostaly až na úroveň profesionálního fotbalu.

Cílem spolupráce

Vytvořit a skloubit kvalitní podmínky pro studium a pro sportovní úsek tak, aby se žákům (hráčům) dostalo komplexní péče.

Ucelený tréninkový proces umožňuje žákům absolvovat celoročně dopolední a odpolední školní i sportovní přípravu. Žáci se ve svých věkových kategoriích připravují v souladu s Plánem sportovní přípravy - Koncepcí výchovy mládeže FC Slovan Liberec a Školním vzdělávacím programem.

Veškeré sportovní činnosti v rámci dopoledních hodin tělesné výchovy i odpolední fotbalové přípravy jsou koordinovány vedoucími trenéry kategorie žáků a přípravek a kondičním trenérem.

Žáci - 1. stupeň

Žáci rozvíjí své motorické schopnosti a dovednosti -  3x TJ odpoledne, 2x v hodinách TV v rámci vyučování a 2x při skupinových nebo individuálních trénincích navazujících na vyučování, které slouží k rozvoji techniky i pohybové kultury.

Žáci - 2. stupeň

Žáci se vzdělávají dle Školního vzdělávacího programu tříd s rozšířenou výukou TV a absolvují 3-4 TJ odpoledne navazující na vyučování a 5x v hodinách TV, které jsou zaměřené na rozvoj obratnosti, síly, koordinace a atletické průpravy.

ŠKOLA - RODINA - KLUB

Předpokladem pro harmonický vývoj dětí je spolupráce všech tří stran. Škola společně s klubem úzce spolupracují se zákonnými zástupci a nastavují pravidla, která přispívají ke skloubení školních a sportovních povinností a v konečném důsledku vedou k tomu, že dítě je v rámci svých možností úspěšným žákem i sportovcem

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Liberecký kraj Masea
Mediální partneři
Rádio Impuls Český rozhlas Liberec