FC Slovan Liberec | Fanzona se vrací při derby proti Jablonci. Startujeme v 13:30!
Menu Další Zavřít Zavřít
23.02.2024

Fanzona se vrací při derby proti Jablonci. Startujeme v 13:30!

marketing
Liberec - Po zimní odmlce se na stadion U Nisy vrací i oblíbená předzápasová fanzona. Kdy jindy než na derby stojí za to přijít na stadion s předstihem a užít si pohodu, soutěže pro dospělé o pivo zdarma, ale i pro děti o sladkosti, nebo vyzkoušet novinky z oblíbených food trucků. V sobotu startujeme v 13:30, podrobnosti k programu se dočtete níže. A poločasovou soutěž o atraktivní ceny tentokrát organizujeme společně s naším prémiovým partnerem, sázkovou kanceláří Tipsport.

Soutěž s Pivovarem Svijany

Naši dospělí fanoušci mohou opět zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky piva. Stačí aspoň jednou ze dvou pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních sto soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy zdarma jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany, který bude stát před recepcí.

Pivovar Svijany pro dospělé

Malování na tváře

Ani tentokrát nebude ve fanzoně chybět dětmi žádané malování na tváře. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Herní koutek PS5

Vedle recepce si před zápasem budete moct vyzkoušet novou hru EA Sports FC 24 na Playstation 5 a načerpat rady od jednoho z hráčů našeho esports týmu, který momentálně vede tabulku e:Ligy.

Playstation

AUTO KP PLUS

Součástí fanzony na umělé trávě bude i výstava nových vozů z nabídky jednoho z našich hlavních partnerů AUTO KP PLUS.

AUTO KP PLUS

Branka s maskotem

Pro menší děti bude opět připravena nová branka s maskotem pro dovednostní soutěž o něco dobrého na zub.

Branka s maskotem

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně nebudou chybět ani dva foodtrucky. Jeden s už tradičním sortimentem v podobě burgerů, sekané v housce atd. Ve druhém si zase budete moct dát palačinky a jiné dobroty.

food trucky

Online prodej vstupenek

Soutěž s Tipsportem

Fanzóna bude otevřená od 13:30 hodin a program bude končit v 14:30, a to proto, abyste byli včas na svých místech a těsně před zápasem se u vchodů netvořily dlouhé fronty! Ale máme pro vás ještě jeden dobrý důvod - na konci hráčské rozcvičky bude maskot Slovánek vhazovat na tribuny balíčky s cenami od Tipsportu a dalších partnerů naší poločasové soutěže. Tři z vás budou mít navíc v balíčku pozvánku na poločasovou soutěž o sázenky v hodnotě až 10 000 Kč a další věcné ceny.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
1. jizerskohorská stavební Pepsi
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls