FC Slovan Liberec | Do Slovanu přichází zkušený záložník Daniel Tetour
Menu Další Zavřít Zavřít
22.02.2024

Do Slovanu přichází zkušený záložník Daniel Tetour

Redakce
Liberec – Devětadvacetiletý střední záložník přichází do Liberce z Baníku Ostrava. Slovanu se upsal zatím do konce soutěžního ročníku s opcí na smlouvu pro následující dvě sezony.

Někdejší mládežnický reprezentant, který fotbalově vyrůstal v akademiích Sparty a Dukly, ve své kariéře dosud nasbíral 186 ligových startů, v nichž zaznamenal 19 gólů a 13 asistencí.

Daniel Tetour už pod trenérem Kozlem působil v začátcích své ligové kariéry v pražské Dukle a následně i v ostravském Baníku, kam přestoupil v létě 2020. Ve Slovanu se tak potkají už ve třetím společném angažmá.

„Když jsem sledoval zápasy Slovanu, líbila se mi předváděná hra, kterou se chce tým prezentovat a která je i mně vlastní. To byl jeden z hlavních důvodů, proč mě lákalo jít právě do Liberce. Určitě hrála roli i osoba trenéra Kozla, pod kterým jsem vyrůstal na Dukle. Vím, jaký chce hrát fotbal a je mi to blízké,“ řekl ke svému příchodu do Liberce rodák z Prahy.

V aktuální sezoně Daniel Tetour laboroval se zraněním, které si vyžádalo operaci. Rehabilitace probíhá úspěšně a v řádu několika týdnů tak bude připraven naskočit do zápasů.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FITING SERVIS ITADECO
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec eFotbal
×
Odehráno v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B