FC Slovan Liberec | Aktualizováno: Permanentky přednostně v online prodeji a se slevou pro stávající permanentkáře
Menu Další Zavřít Zavřít
20.06.2023

Aktualizováno: Permanentky přednostně v online prodeji a se slevou pro stávající permanentkáře

marketing
Liberec – Dobrá zpráva pro naše věrné fanoušky: Permanentní vstupenky na sezonu 2023/2024 už jsou dostupné, a to z pohodlí domova prostřednictvím online prodeje. Novinkou bude možnost uložit si permanentku do mobilní aplikace, kterou pro vás připravujeme.

Online prodej vstupenek

K online nákupu permanentky se dostanete po kliknutí na banner níže. Před nákupem je třeba provést jednoduchou registraci. Nový účet FCSL-ID vám pak poslouží i k propojení permanentky a nové aplikace, až bude dostupná. Podrobný návod k nákupu najdete zde.

Stávajícím permanentkářům stačí u mapky stadionu kliknout na tlačítko "Odemknout permanentku", zadat kód ze své dosavadní plastové permanentky a dostanou se tak ke zvýhodněnému nákupu svého místa.

Permanentní vstupenka uložená v mobilní aplikaci vám usnadní vstup na stadion, aniž byste s sebou museli nosit plastovou kartičku, a umožní vám i snadnější sdílení permanentky v případě, že na nějaký zápas nebudete moct dorazit.

Prodej permanentek bude v první fázi, která potrvá až do 12. července, probíhat pouze online. Od 13. července pak bude možné zakoupit permanentku i osobně na stadionu U Nisy (rodinné, dětské a seniorské permanentky bude možné zakoupit až v této druhé fázi osobně na stadionu U Nisy). Rezervace míst pro stávající permanentkáře bude garantovaná až do 17. července.

Vzhledem k významnému nárůstu všech nákladů bylo nutné před nadcházející sezonou upravit ceny vstupenek. Nákupem permanentní vstupenky však můžete ušetřit i více než 50 % oproti jednorázovým vstupenkám. Zachovali jsme i slevy pro seniory, Fanclub a nově nabízíme také zvýhodněné permanentky pro děti (i mimo rodinný sektor). Permanentky budou kromě domácích ligových zápasů A-týmu, a to v základní i nadstavbové části FORTUNA:LIGY, platit také pro domácí duely MOL Cupu, ale i na domácí utkání prvoligového ženského týmu a třetiligového B-týmu.

Kompletní ceník jednorázových i permanentních vstupenek pro sezonu 2023/24 najdete v sekci Stadion - Vstupenky. K nákupu permanentky dostanete i letos tradiční dárek v podobě kalendáře na příští rok, který se bude distribuovat na konci podzimní části.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pulsklima Liberec
Mediální partneři
Hattrick eFotbal