FC Slovan Liberec | Skupina o Evropu začne semifinálovou bitvou o krále severu
Menu Další Zavřít Zavřít
02.05.2024

Skupina o Evropu začne semifinálovou bitvou o krále severu

marketing
Liberec - V tomto článku se dozvíte nejen, jak se dostat ke zvýhodněným vstupenkám na domácí semifinálovou odvetu s Teplicemi, ale také, jaké je kompletní herní schéma nadstavbové skupiny o Evropu a na jaké soupeře může Slovan v případě vyřazení Teplic ještě narazit.

Semifinále proti Teplicím

Teplice - FCSL (neděle 5. 5. - 15:00)

Na úvodní duel semifinálového souboje s Teplicemi, které bude nejen soubojem o postup do finále skupiny o Evropu, ale i bitvou o to, jaký tým bude v letošní sezoně tím nejlepším na severu Čech, vypravujeme fanouškovské autobusy zdarma. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

FCSL - Teplice (neděle 12. 5. - 15:00)

Vstupenky na domácí odvetu proti Teplicím už jsou v prodeji. Až do výkopu prvního zápasu v Teplicích je můžete v online prodeji kupovat za zvýhodněnou cenu 150 Kč, tak neváhejte a hned nakupujte! Děti do 15 let mají vstup zdarma. Permanentní vstupenky platí i na nadstavbovou část, takže permanentkáři si vstupenky kupovat nemusí!

Online prodej vstupenek

Finále skupiny o Evropu

V případě postupu ze semifinále proti Teplicím nás čeká finálový souboj proti vítězi duelu Hradec Králové - Sigma Olomouc, který se bude hrát opět na dva zápasy. Díky sedmému místu po základní části by Slovan i v tomto případě hrál odvetu v domácím prostředí.

Finále - 1. zápas (neděle 19. 5. - 15:00)
Finále - odveta (sobota 25. 5. - 18:00)

Kvalifikační utkání o EKL

Vítěz finálového souboje ze skupiny o Evropu se utká v jednozápasové "kvalifikaci" s pátým celkem ze skupiny o titul, konkrétně s Baníkem Ostrava, Mladou Boleslaví nebo Slováckem. Hrát se bude na stadionu celku z TOP 6. Vítěz si zajistí účast v předkolech Evropské konferenční ligy.

FCB/MBL/FCS - LIB/TEP/OLO/HKR (pátek 31. 5. - 18:00)

Boj o Evropu začíná, buďte u toho!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KEEN Pavlů innovation
Mediální partneři
Hitrádio Contact eFotbal