FC Slovan Liberec | Vstupenky na Duklu a Spartu: v předprodeji lepší místa a bez front
Menu Další Zavřít Zavřít
19.02.2019

Vstupenky na Duklu a Spartu: v předprodeji lepší místa a bez front

Klub
Dukla a Sparta, to jsou dvě velká jména historie československé kopané. Fotbalisty Slovanu čekají dva po sobě jdoucí domácí zápasy a přivítá v nich právě tyto dva pražské kluby z Dejvic a Letné. Dukelští budou U Nisy hostovat už v pátek 22. února od 18 hodin, Letenští pak v sobotu 2. března od 17 hodin. Přečtěte si detailní informace k prodeji vstupenek.

Lístky na duel Slovan – Dukla jsou v prodeji ve Fanshopu na stadionu U Nisy denně mezi 13-17h a dostupné jsou samozřejmě i v online prodeji:

Online prodej vstupenek

Zápas proti Spartě byl zařazen do vyšší cenové kategorie, za vstup na Hlavní a Severní tribunu tedy zaplatíte 200 Kč a na tribuny za brankami 150 Kč. Zlevněné vstupenky (pro seniory nad 65 let a studenty do příslušných sektorů na Východní tribuně) budou v prodeji jen na stadionu U Nisy v ceně 100 Kč (jen v první den předprodeje za akční cenu 70 Kč).

Předprodej na Spartu začne v pátek 22. února při utkání proti Dukle. Kdo dorazí i na tento páteční souboj, tak bude mít možnost vybrat si ta nejlepší místa na následující ligovou bitvu s klubem vyznávajícím modro-žluto-červené barvy a rudé dresy. Online prodej bude spuštěn až v pondělí 25. února. Souběžně bude probíhat i předprodej na stadionu U Nisy (ve Fanshopu, případně i na pokladnách) – od pondělí do pátku mezi 13-17h.

Vstupenky pro sparťanské fanoušky budou poskytnuty hostujícímu klubu a o jejich distribuci bude informovat Sparta na svých informačních kanálech. Návštěvníci se sparťanskými klubovými symboly budou směřováni prioritně do sektoru hostů, a to až do vyčerpání jeho kapacity.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Pulsklima
Mediální partneři
Rádio Impuls Náš region