FC Slovan Liberec | Užijte si skupinu o titul na stadionu U Nisy a podpořte náš tým v boji o pohárovou Evropu!
Menu Další Zavřít Zavřít
28.04.2019

Užijte si skupinu o titul na stadionu U Nisy a podpořte náš tým v boji o pohárovou Evropu!

marketing
Svěřenci trenéra Zsolta Hornyáka se dokázali probojovat do elitní šestky a čeká je pět atraktivních zápasů ve skupině o titul. Tři utkání odehrajeme na půdě soupeřů, tedy na Spartě, v Ostravě a v Jablonci. V Liberci budeme hostit dva nejlepší celky základní části, tedy pražskou Slavii a plzeňskou Viktorii. Pro tyto dva domácí duely jsme pro vás připravili zvýhodněné balíčky vstupenek a věříme, že si FINÁLE FORTUNA:LIGY užijete přímo na stadionu U Nisy! Začínáme domácím zápasem proti čtvrtfinalistovi Evropské ligy a lídrovi tabulky vedenému trenérem Trpišovským, a to už v sobotu 4. května od 20:00h.

Systém prodeje vstupenek na domácí duely ve skupině o titul byl nastaven tak, aby byli upřednostněni naši fanoušci, proto se na všechny tribuny kromě Západní budou nejdříve prodávat výhodné balíčky vstupenek na obě střetnutí (proti Slavii i Plzni). Příznivci Slovanu budou mít čtyři dny (od pondělí do čtvrtka) na to, aby vykoupili co nejvíce míst na těchto tribunách a jejich místa neobsadili fanoušci Slavie nebo Plzně. K balíčkům se dostanete jak na pokladnách stadionu U Nisy, tak v online prodeji. V pátek 3. května pak budou zbylá místa na tyto tribuny uvolněna do volného prodeje.


Klikněte pro zvětšení!

Dobrá zpráva pro permanentkáře: Ani na nadstavbové zápasy si jednorázové vstupenky kupovat nemusíte a stejně jako v základní části vám ke vstupu stačí jen vaše permanentka!

Kromě balíčků v základních cenách budou (pouze na pokladnách stadionu U Nisy – denně mezi 13-17h) v prodeji i zlevněné balíčky na Východní tribunu pro seniory nad 65 let (sektory D-G) a pro studenty (sektor C). Jejich cena bude 200 Kč.

Vstupenky na Západní tribunu

Vzhledem ke zkušenostem z minulých zápasů, očekávanému vysokému zájmu ze strany fanoušků Slavie a bezpečnostním důvodům nebudou v prodeji balíčky na Západní tribunu a permanentkáři si opět mohou vyzvednout náhradní vstupenky na jiné tribuny. O detailech prodeje jednorázových vstupenek na Západní tribunu, který by měl být spuštěn už v pondělí 29. dubna, bude své fanoušky informovat Slavia na svých kanálech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
1. jizerskohorská stavební Speditrans
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec