FC Slovan Liberec | Tomáš Malinský: Pázlik? To je prostě zabiják!
Menu Další Zavřít Zavřít
05.08.2018

Tomáš Malinský: Pázlik? To je prostě zabiják!

Redakce
V utkání s Teplicemi naše mužstvo sahalo po třech bodech, na defenzivu hostí ale vyzrát během závěrečného tlaku nedokázalo. U vyrovnávací branky na 2:2 spolu výtečně pracovali náhradníci, po centru Tomáše Malinského a sklepávačce Elvise Mashikeho se prosadil Jan Pázler.

Náhradník dá nakonec rozhodující gól? Zdá se, že U Nisy se s tím bude muset v úvodní fázi soutěže počítat. V úvodním domácím duelu proti Karviné, se střídající Jan Pázler prosadil po dvou minutách, tentokrát jich potřeboval pět.

Využil totiž zaváhání defenzivy soupeře a svůj brejk proměnil lišáckým přehozením Jakuba Diviše. „První dotek jsem si dal asi trochu delší, než jsem měl, gólman byl rychle z brány. Věděl jsem, že to dloubnu, nic jiného ani nezbývalo. Jsem rád, že tam míč zapadl," komentoval Jan Pázler svou druhou soutěžní branku v dresu Slovanu.

A co říkal na to, že se v obou případech prosadil téměř ihned po střídání? „Je to asi shoda okolností, není to tak, že bych byl nějak přemotivovaný. Každopádně jsem útočník a ty góly chci a musím dávat. Že nastupuji a dám zrovna gól, je ale vážně jen shoda okolností."

Tomáš Malinský měl na celou situaci ale trochu jiný názor. „Pázlik? To je zabiják, takže potvrdilo se to a dal druhého góla za Slovan." O spokojenosti se ale mluvit přesto nedalo, bod Teplicím vystřílel David Vaněček, na kterého Zsolt Hornyák své svěřence důkladně připravoval.

„Vaňouse znám z Hradce Králové. Je silný ve hře tělem a ukázal to. Je to škoda. Připravovali jsme se na něj a dal nám dvě branky, takže katastrofa z našeho pohledu," pokračoval Malinský. Jeho příchod na hřiště přitom řádně osvěžil ofenzivní řady Slovanu. „Na šanci čekám poměrně dlouho, dostal jsem minuty a snažím se vše splatit. Je to o tom najít si místo ve vápně a pokusit se někoho trefit. Proti Teplicím lítaly míče na žluté hráče, tohle musíme změnit."

Po třech kolech má náš tým čtyři body, přičemž si hráči uvědomují, že jich mohlo být ještě víc. „Za mě asi nespokojenost. Hrajeme pěkně, ale máme čtyři body. V Plzni jsme uhráli nulu a proti Teplicím jsme měli vyhrát, takže čtyři body jsou málo," komentoval Malinský.

„Minulé kolo jsme hráli v Plzni, kde to bylo herně dobré, ale prohráli jsme 0:1. Proti Teplicím jsme asi dva body ztratili. Hra je dobrá, jenže nám chybí finální řešení. Na gól se nadřeme a to nás stálo výhru, jinak se máme od čeho odrazit," dodal Pázler.




Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ČSOB Mattoni
Mediální partneři
Liberecká drbna Rádio Impuls