FC Slovan Liberec | Speciální dezinfekční brána využitá při domácím zápase proti Hoffenheimu
Menu Další Zavřít Zavřít
02.12.2020

Speciální dezinfekční brána využitá při domácím zápase proti Hoffenheimu

marketing
Pořádání ligových i pohárových utkání za současných okolností vyžaduje řadu opatření a jedním z nich je i nutnost dezinfekce všech aktérů zápasů vstupujících na stadion. Díky spolupráci se společnostmi Spanner SK, k.s. a TFP universal a.s. jsme při domácím duelu proti Hoffenheimu mohli jako první fotbalový klub v Česku využít i speciální dezinfekční bránu před vstupem na stadion U Nisy.

Slovenská společnost Spanner SK, k.s. zabývající se strojírenskou výrobou a výrobou inovativních zařízení, přináší zvyšování hygienických standardů na místa s vysokou frekvencí lidí. Uznávajíce hodnotu lidského zdraví a důležitost hygienických opatření, ne jen v aktuální situaci šířící se pandemie koronavirs, ale především z dlouhodobého hlediska, se domnívá, že dezinfekční brány mají své opodstatnění na akcích, jakými jsou právě fotbalové zápasy.

Jsme proto rádi, že jejich dezinfekční brána přispěla ke zvýšení prevence na utkání Evropské ligy na stadionu U Nisy. Více informací naleznete na webu www.spanner.sk.

Společnost TFP universal a.s. jako distributor v ČR zastupující slovenského výrobce SPANNER SK poskytla a předvedla automatickou dezinfekční bránu u příležitosti konání zápasu Evropské ligy mezi týmy Slovan Liberec a TSG 1899 Hoffenheim. Oba celky včetně realizačního týmu, rozhodčích a zástupců UEFA si vyzkoušeli bezdotykovou dezinfekci této moderní brány před vstupem na stadion U Nisy v Liberci. Kompletní dezinfekcí příchozích osob včetně zavazadel se zvýšila úroveň ochrany před škodlivými mikroorganismy, včetně viru SARS-CoV-2 způsobujícímu nemoc Covid-19. Bližší informace najdete na webu www.tfpuniv.eu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kraintek Profipoint
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec