FC Slovan Liberec | Slovan odehraje přípravné utkání s Žižkovem
Menu Další Zavřít Zavřít
20.03.2019

Slovan odehraje přípravné utkání s Žižkovem

Redakce
Liberec - Slovan si program reprezentační přestávky zpestří soubojem s druholigovou Viktorií Žižkov. Duel přivítá hlavní hřiště v Turnově během čtvrtka. Úvodní výkop je naplánován na 15 hodin a 30 minut.

FK Viktoria Žižkov

Viktoria bojuje ve druhé lize o záchranu. V posledních třech zápasech Pražané nejprve přehráli Prostějov a následně prohráli se Zbrojovkou a nejtěsnějším možným rozdílem také s Ústím nad Labem. Do konce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zbývá ještě jedenáct kol. V dresu Žižkova působí také dva bývalí liberečtí fotbalisté: obránce Dominik Šustr a záložník Igor Súkenník, v týmu navíc hostuje také útočník Elvis Mashike Sukisa.

Naše mužstvo si v posledních třech kolech připsalo jednu výhru nad Zlínem (1:0). Předtím padlo těsně v Olomouci (1:2) a v zápase se Spartou (0:1). Po reprezentační pauze čeká Slovan velmi náročný program, když se střetne se Slavií, Jabloncem a Mladou Boleslaví. Zároveň odehraje také čtvrtfinále MOL Cupu s ostravským Baníkem.

Trenér Zsolt Hornyák o nadcházejícím přípravném utkání: „Prostor dostanou hráči širšího kádru, aby měli herní vytížení i kluci, kteří ho v poslední době tolik neměli. Bude to tedy spíš tréninkový zápas zaměřený na herní praxi našich hráčů a zkoušení taktických variant."

Utkání se odehraje ve čtvrtek od 15 hodin a 30 minut na turnovském stadionu. Reportáž bude na webu zveřejněna po konci střetnutí.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis Penzion Eva
Mediální partneři
Liberecká drbna Hattrick