FC Slovan Liberec | Slovan čeká první zápas MOL Cupu! Vyzve Mariánské Lázně
Menu Další Zavřít Zavřít
27.08.2019

Slovan čeká první zápas MOL Cupu! Vyzve Mariánské Lázně

Redakce
Liberec - Slovan čeká už ve středu první utkání MOL Cupu sezony 2019/2020. Od 17 hodin se představí na hřišti divizních Mariánských Lázní, s nimiž bude bojovat o postup do třetího kola českého poháru.

FC Viktoria Mariánské Lázně

Nadcházející soupeř našeho mužstva působí v divizi, kde doposud sehrál tři duely. V prvním prohrál s Přešticemi vysoko 0:5, ale pak porazil Katovice 3:1 a Klatovy 1:0. V tabulce mu tak aktuálně patří se šesti vybojovanými body sedmá příčka.

V poháru se Mariánské Lázně probojovaly do druhého kola vůbec poprvé v historii. Během předkola si poradili s Rakovníkem poměrem 2:0 a pak porazily Březovou celkem jednoznačně 3:0, teď narazí na Slovan, který svou pouť MOL Cupem ve druhém kole teprve začne. Nejlepším pohárovým střelcem Viktorie je František Nedbalý s třemi vstřelenými brankami.

FC Slovan Liberec

Naše mužstvo si v posledních dvou týdnech připsalo dvě veledůležité ligové výhry nad Karvinou (1:0) a pražskou Spartou (3:1) a alespoň částečně tak odčinilo čtyři porážky v řadě, přičemž pokaždé Hoftychovi svěřenci padli jen o gól. Během minulé sezony Slovan dokráčel přes Štěchovice, Zbrojovku Brno a Slovácko až do pohárového čtvrtfinále, kde ale po několika sporných situacích podlehl Baníku 1:2 v prodloužení.

Slovan ambice neskrývá ani tentokrát, pohár je pro klub důležitý a je i nadále jednou z variant, jak se probojovat do evropských pohárů. Po zápase v Mariánských Lázních ale čeká modrobílou partu ještě nedělní výjezd do Ďolíčku, kde sehraje osmé ligové kolo s domácími Bohemians.

Duel začíná na půdě Mariánských Lázní ve středečních 17 hodin. Přijeďte Slovan do Karlovarského kraje podpořit!

Rozhovory před zápasem v Mariánských Lázních:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pneu Hnídek SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY
Mediální partneři
Rádio Impuls Beat radio