FC Slovan Liberec | Rozhodla naše bojovnost a hlavně druhý gól, hodnotí utkání Petr Ševčík
Menu Další Zavřít Zavřít
29.09.2018

Rozhodla naše bojovnost a hlavně druhý gól, hodnotí utkání Petr Ševčík

Tomáš Brhel
Liberec - Slovanu se podařilo navázat na utkání v Brně a ze zápasu s trápící se Sigmou bere všechny tři body. Hráčům Liberce se po třech ligových zápasech povedlo bodovat naplno. K výhře 3:0 pomohlo nejen druhé čisté konto v řadě Filipa Nguyena, ale i skvělý výkon Petra Ševčíka, který byl u všech gólů utkání.

Jaké máte pocity po ukončení série porážek se Spartou a Duklou?
No rozhodně je to úleva, už jsme byli trošku frustrovaní. V těch zápasech jsme totiž rozhodně měli minimálně na remízu, tentokrát jsme si ovšem dokázali vytvořit hodně šancí a dali jsme z nich tři góly, za což jsem rád.

Co proti Sigmě rozhodlo?
Řekl bych, že hlavně bojovnost, kterou jsme předvedli jako tým. Hodně důležitý byl také ten druhý gól, který nás uklidnil, no a tou červenou kartou už zápas skončil.

Co vlastně na to vyloučení Falty deset minut před koncem utkání říkáte?
Tak to už byla ze strany Sigmy vyloženě frustrace. Já ten souboj sice neviděl, ale asistovalo u toho i video, takže tu situaci asi rozhodčí prověřili dostatečně.

Olomouc jste v podstatě do ničeho nepustili.
Je to tak, odmakali jsme to jako tým, šlo nám to nejen dopředu, ale i dozadu. Chtěli jsme navázat na středeční výkon v Brně a jsem rád, že se nám to povedlo.

Velkou část své mládežnické kariéry jste strávil právě v Olomouci. Jaké tedy máte pocity ze zápasů se Sigmou?
Je to pro mě samozřejmě speciální. Za tu dobu tam jsem si našel spoustu kamarádů, se kterými jsem šel od žáků, přes dorost až do Áčka.

První gól padl po rohovém kopu, který jste zahrával vy, na druhý gól jste nahrál Koscelníkovi a i třetí gól padl po akci, kterou jste rozehrával. Jste tedy se svým výkonem spokojený?
Tak člověk by se neměl nikdy sám chválit, ale jsem rád, že se mi povedlo pomoct týmu a chtěl bych na to navázat v příštích zápasech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AGRO CS a.s. 11TEAMSPORTS
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact