FC Slovan Liberec | První domácí zápas! Béčko hostí v neděli od 10:15 Teplice
Menu Další Zavřít Zavřít
23.08.2019

První domácí zápas! Béčko hostí v neděli od 10:15 Teplice

Redakce
Liberec – První domácí zápas v ČFL je tu. Béčko se po dvou zápasech u soupeřů poprvé představí na svém hřišti. Duel s B-týmem Teplic začne v neděli od 10 hodin a 15 minut, přivítá ho liberecký Městský stadion. Vstup je zdarma.

Poprvé se starým známým

Béčko má za sebou úvodní dva zápasy nového ročníku. V prvním kole přehrálo Velvary 1:0, pak však dostalo lekci od Zbuzan, které zvítězily 3:0. Trenér Petr Papoušek si byl po minulém víkendu vědom nepřesvědčivého výkonu mužstva.

„Zápas jsme nezvládli. V útoku jsme měli hned během úvodu utkání dva náznaky, ale řešení akcí bylo hrozné. Chyběl nám pohyb, ztráceli jsme míče a nebyli jsme odvážní ani v situacích 1 na 1. Směrem dozadu jsme předvedli také málo. Trest přišel nejprve v podobě tečovaného tresťnáku soupeře naším hráčem do protipohybu gólmana a pak ve druhém poločase dalších dvou gólů do naší sítě. Soupeři jsme branky nabídli našimi chybami, za stavu 0:3 bylo po zápase. Šlo o utkání, které jsme měli vyhrát, ale totálně jsme propadli," řekl po duelu.

Jediným úspěšným střelcem našeho mužstva tak zůstal Yu, který odehrál během týdne společně s několika dalšími hráči Béčka přípravný duel proti Ústí nad Labem (1:2).

Teplice zatím bez bodu

Teplice, s nimiž se výběr trenérů Papouška s Myslivcem setkával už v rámci bývalé Juniorské ligy, narazily v minulém kole na Velvary, s nimiž prohrály 1:2. Předtím nestačily na Ústí nad Orlicí těsně 2:3. V tabulce skupiny B jim tak patří prozatím předposlední příčka se skóre 3:5, poslední je pražská Bohemka.

Naše mužstvo figuruje pouze o dvě příčky výš, vrchol tabulky okupuje Mladá Boleslav, která vyhrála nad Chlumcem nad Cidlinou a na penalty přehrála Hradec Králové. Souboj Liberce s Teplicemi startuje v neděli od 10 hodin a 15 minut na Městském stadionu.

Nejlepší střelci Slovanu v soutěži

Yu - 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua Pulsklima
Mediální partneři
Liberecká drbna Hitrádio Contact