FC Slovan Liberec | Předzápasový program před Slavií: charitativní bazar a fanzóna pro malé i velké
Menu Další Zavřít Zavřít
04.12.2019

Předzápasový program před Slavií: charitativní bazar a fanzóna pro malé i velké

marketing
Kromě oblíbené soutěže s Pivovarem Svijany, stánku AAA, autogramiády a Herního světa s hrou FIFA 20, se před pátečním duelem můžete zapojit i do charitativní akce našich fanoušků, ať už dodáním vlastních nepotřebných klubových suvenýrů, nebo jejich nákupem. Předzápasový program startuje hodinu před výkopem, tedy v 18:30. Na pokladně č.6 si permanentkáři budou moct vyzvednout kalendáře - po odevzdání voucheru, který dostali při nákupu.

Charitativní bazar klubových suvenýrů

Fanoušci z našeho kotle naplánovali na dnešní zápas se Slavií dobročinnou aukci, respektive bazar slovaňáckých suvenýrů. Vaše nepotřebné suvenýry (pouze čisté, vyprané a nepoškozené), můžete donést nejpozději hodinu před výkopem na recepci stadionu U Nisy nebo pak ke vstupu do domácího kotle (vedle recepce, směrem k Severní tribuně, vchod č.4). Od 18:30 (a pak i o přestávce) můžete přijít ke vstupu do kotle a vybrat si suvenýr, který se vám bude hodit a přispět při tom na dobrou věc. Další informace najdete na webu http://sc08.cz/.

Soutěž s Pivovarem Svijany

Dospělí návštěvníci mohou opět zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky piva. Stačí aspoň jednou ze tří pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních šedesát soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy k dispozici jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany zdarma.

Pivovar Svijany

Autogramiáda + akce pro děti

Chcete získat plakáty s podpisy našich fotbalistů? Ve stánku Pivovaru Svijany budete mít možnost při předzápasové autogramiádě vybraných hráčů.
Na umělce nebude chybět ani oblíbené kopání na branku s maskotem pro děti.

Kopání s maskotem

Herní svět - PS4 - FIFA 20

Díky spolupráci s partnerem našich esportových hráčů reprezentujících Slovan v nové soutěži s názvem DATART e:LIGA, liberecké společnosti HERNÍ SVĚT, bude také poblíž rodinného sektoru k dispozici stojan, kde si na Playstation 4 budete také moct zahrát fotbalovou hru FIFA 20.

Herní svět

Tak neváhejte a přijďte na páteční zápas včas!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
11TEAMSPORTS Profipoint
Mediální partneři
eFotbal rtm plus