FC Slovan Liberec | Poslední zápas podzimu je tu! Béčko v neděli hostí Ústí nad Orlicí
Menu Další Zavřít Zavřít
16.11.2019

Poslední zápas podzimu je tu! Béčko v neděli hostí Ústí nad Orlicí

Redakce
Liberec – Z podzimního programu ČFL zbývá odehrát už jen poslední kolo. Slovan v něm během neděle přivítá od 10 hodin a 15 minut na Městském stadionu Ústí nad Orlicí. Přijďte naše mužstvo podpořit a pomoct mu tak v boji o důležité tři body!

SLOVAN NA KONEC PODZIMU SBÍRÁ BODY. PŘIDÁ DALŠÍ?

Naše mužstvo zažehnalo v posledních dvou zápasech krizi, předtím totiž prohrálo hned čtyřikrát v řadě. Svěřenci trenérů Petra Papouška s Petrem Myslivcem ale stále okupují až 13. příčku tabulky s šestnácti vybojovanými body. Na předposlední Teplice má Slovan pětibodový náskok, Brozany, které pořadí uzavírají, vybojovaly dvě tříbodové výhry.

Poslední duel přitom musely rozhodnout až pokutové kopy, v nichž se blýskl třemi chycenými penaltami belgický gólman Oliver Vliegen, za Slovan proměnilo pět exekutorů ze sedmi a našemu mužstvu tak připadl bonusový bod.

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec) „Hrálo se na rozbahněném hřišti, které nahrávalo jednoduché hře. Byl to spíš boj z obou stran, i když šance jsme si vytvořili my i soupeř. V penaltách pomohl brankář Vliegen, který chytil tři kopy."

Ústí nad Orlicí doma neporazitelné, venku strádá

Síla nadcházejícího soupeře je především v domácích zápasech. Východočeši vyhráli hned šest z osmi duelů, naopak venku doposud ukořistili dohromady pouze tři body za těsné vítězství 1:0 nad Brozany. V tabulce venkovních zápasů jim tak patří až předposlední příčka, zatímco v té domácí jsou třetí. Naše mužstvo trápí přesně opačný problém, na Městském stadionu zatím uhrálo dvě výhry a venku hned deset bodů.

V tabulce nejlepších klubových střelců se v minulém zápase nic nezměnilo, stále vede Yu s šesti góly. Přijďte naše mužstvo v posledním utkání podzimní části podpořit! Duel začne s úderem 10 hodiny a 15 minuty na Městském stadionu.

NEJLEPŠÍ STŘELCI SLOVANU

Yu 6
Vrabec 5
Gembický 2
Šíma 2
Beran 1
Alibekov 1
Dvořák 1
Nešický 1
Dordič 1

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Naše pekárna Dům kultury
Mediální partneři
Beat radio rtm plus