FC Slovan Liberec | Malinský: Všichni si spolu na hřišti rozumíme, nedokážeme toho ale využít
Menu Další Zavřít Zavřít
22.09.2019

Malinský: Všichni si spolu na hřišti rozumíme, nedokážeme toho ale využít

Redakce
Opava/Liberec - Slovan opět ve Slezsku neprohrál, když remizoval se Slezským FC 1:1. I tentokrát ale sahal po třech bodech, nicméně nevyužil své největší příležitosti. „Bod je málo, bohužel. Když nebudu dávat góly, bude trpět celý tým," smutnil po utkání záložník Tomáš Malinský.

Neproměněné šance musí mrzet...
Měl jsem asi dvě největší příležitosti, bohužel ani jedna neskončila v bráně, druhá přitom ještě olízla tyčku. Strašně mě to mrzí. Ukázalo se, že když nebudu dávat góly, bude trpět celý tým. Kdybych nějakou situaci vyřešil líp, odjíždíme se třemi body.

Obránci soupeře s tebou měli trochu problém. Asi jste chtěli právě rychlost na křídlech využít co nejvíc ve váš prospěch, že?
Nejsou moc rychlí. Říkali jsme si, že by na ně mohla rychlost platit, ale nedokázali jsme toho nijak využít.

Co se stalo během tvé šance v 27. minutě?
Ještě jsem situaci neviděl, asi jsem byl moc blízko brankáře a možná jsem měl zvolit kličku... Každopádně jsem to vyřešil blbě a škoda pak jen, že to Alexovi (Balutovi) neskočilo pěkně na halfvolej a neuklidil míč do prázdné brány.

I přes absenci nejlepšího střelce Romana Potočného jste měli ofenzivně navrch.
Trénujeme spolu, známe se. Ať hraje Jirka, nebo Pavel, známe se. Rozumíme si víceméně všichni, ale využít toho nedokážeme.

Berete vzhledem k průběhu zápasu bod?
Bod je hodně málo. Opava nic neměla, nezlobte se na mě. Míč lítal do našeho vápna jen ze standardek... Je to smutné... Pavel Zavadil je zkušený, dobře je kope. Každý tým má podobného zkušeného hráče.

Dobrý zápas odehrál také Jan Mikula, který opět zaskakoval na stoperu. Svou náhradní roli zvládá dobře, že?
Miky dokáže zaskočit na každém místě v obraně a poradil si s tím na výbornou. Jen škoda, že do vápna létají balony z hraničních situací... Jedna bohužel skončila v bráně a remizovali jsme 1:1.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY Dům kultury
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Beat radio