FC Slovan Liberec | Malinský: Doufám, že jsme fanoušky čtyřmi góly nalákali na tribuny
Menu Další Zavřít Zavřít
01.10.2019

Malinský: Doufám, že jsme fanoušky čtyřmi góly nalákali na tribuny

Redakce
Liberec - Slovan vstřelil poprvé v sezoně víc než tři branky, České Budějovice přehrál 4:2 a radovat se tak mohl podruhé na domácí půdě ze tří bodů. „Výsledek je dobrý jak pro sebevědomí týmu, tak i pro lidi. Doufám, že jsme je čtyřmi brankami nalákali na další domácí zápas," prozradil Tomáš Malinský.

Důležitá výhra, důležité body a pohledný fotbal. Slovan zvládl zběsilý zápas s českobudějovickým Dynamem díky dvěma brankám ve druhé půli, na které soupeř nedokázal reagovat. Podruhé v sezoně tak slavil vítězství U Nisy.

„Dostali jsme se do zápasu, tak jak jsme chtěli. Chtěli jsme brzo dát gól, což se povedlo, ale pak jsme udělali koniny a prohrávali jsme 1:2. Zaplaťpánbůh jsme se do zápasu dokázali zase vrátit, diváci viděli šest branek, což je super. Teď pojedeme na Slovácko a budeme chtít bodovat," přemítal už nad příštím zápasem Malinský.

Zároveň si ale rychlonohý záložník uvědomoval, že výhra a čtyři vstřelené branky mohou týmu pomoct. „Je to dobré jak pro sebevědomí, tak pro lidi. Viděli jsme, že tribuny prořídly, ale i tak děkujeme fanouškům, kteří si našli v pondělí cestu na stadion. Doufám, že jsme je čtyřmi brankami nalákali na další domácí zápas, který se odehraje po reprezentační přestávce."

Naše mužstvo bude pokračovat v náročném režimu. Po minulém týdnu, kdy nastoupilo také v MOL Cupu, ho čeká už v pátek další ligový zápas. „Časový plán vždy uzpůsobujeme tak, aby hráči měli v hlavě, že se hraje o víkendu. Pro nás je tedy ve finále jedno, jestli se hraje v sobotu, nebo pondělí."

Potvrdilo se, že týmu vyhovuje, když se snaží hrát soupeř ofenzivně. „Hned jsme to po utkání v kabině řešili. Vyhovuje nám, když soupeř hraje fotbal. Dynamo se snažilo hrát kombinačně od brankáře, na můj vkus to pro ně bylo kontraproduktivní, pro nás jedině dobře," uzavřel Malinský.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Hennlich Libea
Mediální partneři
eFotbal Český rozhlas Liberec