FC Slovan Liberec | Ligový tým Slovanu se vrátil z Rakouska a trénuje v Liberci
Menu Další Zavřít Zavřít
08.07.2019

Ligový tým Slovanu se vrátil z Rakouska a trénuje v Liberci

Redakce
Po sobotním návratu z rakouského herního soustředění měli hráči našeho áčka den volna a v pondělí dopoledne už se sešli k prvnímu tréninku v domácích podmínkách.

"V Rakousku jsme našli výborné podmínky, jsem spokojený s odvedenou prací od hráčů. Jsem rád, že jsme je mohli poznat i z lidské stránky. Je dobře, že se nám vyhýbala vážnější zranění. Přípravné zápasy nám ukázaly, že je na čem stavět, že tu je tým s dobrým charakterem," hodnotí herní kemp v Rakousku trenér Pavel Hoftych.

Náš ligový kádr dnes už mohl k přípravě využít tréninkovou plochu v areálu stadionu U Nisy, která během letní přestávky, stejně jako hlavní hrací plocha, prošla pravidelnou údržbou. Zde se budou naši fotbalisté připravovat až do pátku, kdy vyrazí do Ostravy k prvnímu ligovému duelu v nové sezóně.

V úterý čeká všechny členy týmu focení, a to jak obvyklé týmové fotografie na hřišti, tak v ateliéru. Kromě toho na stadion U Nisy dorazí novináři a proběhne předsezónní tisková konference. Pro aktuální informace sledujte náš web a oficiální profily na sociálních sítích.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Mattoni Banua
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Hitrádio Contact