FC Slovan Liberec | Kamso Mara podepsal smlouvu se Slovanem do roku 2022
Menu Další Zavřít Zavřít
03.09.2020

Kamso Mara podepsal smlouvu se Slovanem do roku 2022

Redakce
Liberec - Středopolař Kamso Mara prodloužil s vedením našeho klubu smlouvu do konce roku 2022. Guinejský reprezentant odehrál v dresu Slovanu 55 ligových duelů, zapsal osm branek a čtyři asistence.

Kamso Mara debutoval v české nejvyšší soutěži během sezony 2017/2018 ještě v dresu jihlavské Vysočiny. Následně se přesunul do Slovanu, kde během první sezony odehrál 19 zápasů a vstřelil jednu branku. Ze základní sestavy sice vypadl kvůli zranění, během minulého ročníku ale už zmeškal pouze dva duely.

V 34 utkáních nastřílel sedm branek a připsal si i tři asistence. Výkony v libereckém dresu mu vynesly pozvánku do guinejské reprezentace, kde loni na podzim debutoval. Trenér Pavel Hoftych pokládá defenzivního záložníka za nedílnou součást základní sestavy, a i proto se vedení našeho celku domluvilo s Marou na prodloužení smlouvy. Nově bude trvat až do konce roku 2022.

Zkraje aktuálního ročníku odehrál 25letý univerzál alternující i na stoperu s krajní obranou oba ligové duely. V Olomouci sice neproměnil pokutový kop, minulou sezonu byl však v této statistice bezchybný. „Kamso Mara je určitě kvalitní fotbalista, navíc už je v klubu zadaptovaný. Je to pro nás důležitý hráč na střed zálohy a to, že prodloužil v Liberci je pro Slovan velmi dobrá zpráva,” řekl k podpisu kouč Pavel Hoftych.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Rengl