FC Slovan Liberec | Kalendáře Slovanu na rok 2020 ve znamení gólové radosti dostupné už i v e-shopu
Menu Další Zavřít Zavřít
18.11.2019

Kalendáře Slovanu na rok 2020 ve znamení gólové radosti dostupné už i v e-shopu

marketing
Jako tradičně se i letos dočkáte nových klubových kalendářů, a to ve stolní i nástěnné verzi. Hlavním motivem tentokrát budou oslavy vstřelených branek. Autentických zápasových fotografií, na nichž naši fotbalisté slaví góly, najdete v obou kalendářích opravdu požehnaně, ale těšit se můžete i na další zajímavosti a vychytávky.

V nástěnných kalendářích najdete i týmové fotografie všech našich družstev, včetně mládežnických i ženských. Navíc se letos vracíme k variantě se samostatně otočným kalendáriem, což vám umožní ponechat si fotku oblíbeného hráče nebo vybraného týmu klidně po celý rok. Anebo měnit stránku s fotkami, kdykoliv se vám zamane. Názvy měsíců jsou opět i v angličtině, němčině a polštině.

Ve stolních kalendářích jsou, kromě všech svátků občanského kalendáře, formou znaků u příslušných víkendů zaznamenány i jarní ligové duely Slovanu včetně termínů nadstavby. Když budete mít tento kalendář na stole, hned uvidíte, jaký zápas následuje o příštím víkendu, alespoň tedy v první polovině roku.

Kalendáře si už můžete objednat i přes náš e-shop http://fanshop.fcslovanliberec.cz/!

Permanentkáři dostanou vybraný kalendář zdarma po odevzdání poukazu, který obdrželi při nákupu permanentky. Výdej kalendářů bude při domácích zápasech probíhat na hlavní pokladně (kasa č.5), v pracovní dny pak ve fanshopu.

Kalendáře 2020

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Geoprint Železářství Letná
Mediální partneři
Hitrádio Contact Hattrick