FC Slovan Liberec | Jarní permanentky za poloviční ceny v prodeji už před domácím dvojzápasem proti Slavii a Karviné
Menu Další Zavřít Zavřít
25.11.2019

Jarní permanentky za poloviční ceny v prodeji už před domácím dvojzápasem proti Slavii a Karviné

marketing
Ještě než utratíte všechny úspory za vánoční dárky, udělejte sobě nebo svým blízkým radost nákupem permanentní vstupenky na Slovan. Pětigólové představení proti Zlínu vás snad přesvědčilo, že nekoupit si letos permanentku byla chyba, kterou je třeba napravit, zvlášť když teď stojí jen polovinu původní ceny a bude platit už na poslední dva podzimní domácí duely proti Slavii a Karviné.

Jarní permanentky

Permanentky - jaro 2020

Bonus pro permanentkáře: cesta na fotbal v MHD zdarma!


Předprodej na Slavii a Karvinou

Ve fanshopu (v pracovní dny mezi 13-17h) už si kromě permanentek můžete koupit i vstupenky na blížící se prestižní bitvu s pražskou Slavií. Online prodej pak bude spuštěn v pondělí 2. prosince. Cena tentokrát bude 250 Kč, zlevněné vstupenky pro seniory a důchodce do příslušných sektorů na Východní tribuně za 150 Kč. Nenechávejte nákup na poslední chvíli, ať máte možnost dostatečného výběru a vyhnete se předzápasovým frontám.

Pokud nás přijdete podpořit nejen na duel proti Slavii, ale i na souboj s Karvinou, ušetříte za vstupenku, protože vás ta druhá vyjde na pouhou desetikorunu. Oba dva zápasy tak i z nejlepších míst stadionu budete moct sledovat dohromady za 260 Kč.

O distribuci vstupenek pro fanoušky hostů bude informovat Slavia na svých kanálech.

AKCE: Slavia + Karviná

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Geoprint Libea
Mediální partneři
Rengl eFotbal