FC Slovan Liberec | Děkujeme fanouškům za podporu při duelu proti Spartě!
Menu Další Zavřít Zavřít
03.05.2021

Děkujeme fanouškům za podporu při duelu proti Spartě!

Klub
Liberec - Ačkoliv se o povolení pilotního projektu částečného návratu fanoušků na tribuny rozhodlo jen několik dnů před naším nedělním domácím zápasem proti Spartě, podařilo se nám připravit vše potřebné tak, aby ti permanentkáři, kteří i za těchto přísných podmínek chtěli po 210 dnech konečně přijít na stadion U Nisy, měli tu možnost. Všem, kdo ji využili, děkujeme za podporu i za odpovědný přístup!

„Už na začátku, když jsme přišli na rozcvičku, tak jsme fanouškům děkovali. V úvodu utkání jsme je hodně cítili. Po gólu to bylo něco krásného, protože jsem si zase vzpomněl na okamžiky, kdy byla plná hlediště. Podporovali nás, bylo krásné se do toho vrátit. Myslím, že nám hodně pomohli,“ pochvaloval si po utkání střelec dvou branek Jakub Pešek.

Jakub Pešek

O podílu fanoušků na kvalitním výkonu našeho týmu na tiskové konferenci mluvil i trenér Pavel Hoftych: „Fanouškům děkujeme! Bylo je slyšet. Bylo fantastické mít tady zpátky energii od lidí. Hráči na to byli strašně natěšení. Všem, co přišli, i když museli absolvovat všechny ty byrokratické záležitosti, děkujeme za to, že to podstoupili. Pevně věříme, že už brzy to nebudou muset podstupovat a bude se na fotbal moct chodit normálně.“

Pavel Hoftych

Za vedení klubu bychom fanouškům chtěli poděkovat nejen za podporu, ale i za odpovědný přístup a pochopení při respektování všech nutných opatření. Přítomná kontrola z Krajské hygienické stanice Libereckého kraje ani delegát Ligové fotbalové asociace neshledali při nedělním utkání žádné závažnější nedostatky.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ITADECO Vogel
Mediální partneři
Rengl Náš region