FC Slovan Liberec | Byli jsme fotbalovější, ale nic z toho nevytěžili, mrzí Potočného
Menu Další Zavřít Zavřít
11.08.2018

Byli jsme fotbalovější, ale nic z toho nevytěžili, mrzí Potočného

Tomáš Honzejk
BRNO/LIBEREC - Vypadalo to, že po gólu Potočného Slovan dokáže proti Opavě zvítězit a odvést si všechny tři body. Čtvrt hodiny před koncem však sudí Lerch nařídil kontroverzní penaltu, ze které stanovil opavský Kuzmanovič konečné skóre. "Pískla se proti nám penalta, která absolutně nebyla," neskrýval rozhořčení z verdiktu sudího autor liberecké branky Potočný.

Jste zklamaní po remíze s Opavou?

Ano jsme, protože nám neuznají gól na pokyn pomezního, který viděl ruku a pak se proti nám pískne penalta, která absolutně nebyla. Po zápase jsme koukali v šatně na video a jsme s prominutím za debily. Jedeme sem 300km a pak se nám stane tohle, když jdeme na vítězství. Kdyby nám dali alespoň regulérní gól. Všichni hrajeme fotbal pro radost, ale tohle není možný. Jsme totálně naštvaní. Nechci být sprostý.

Nejprve to vypadalo, že rozhodčí běží směrem k půlce. Proč nakonec nařídil penaltu?

Já jsem ještě viděl, jak ukazuje, že nebyla. Pomezní pak říká, že to neviděl. Tak ruku ze stejné pozice ve větším chumlu vidí a tuhle situaci ne. Navíc nejprve hrál Smola rukou až pak upadl. To je hrozný. Absolutně to nekoušu. Jsem totálně nas*anej. Zase jsme ztratili body. Všechny nás to štve.

Cítil jsi, že jsme lepší na míči?

Opava bojovala, to zase nemůžu říct, že ne. Fotbalově jsme byli asi trochu lepší. Ale nic jsme z toho nevytěžili a jsou to pro nás dva ztracené body.

Opava na vás nastoupila v druhé půli. Bylo to těžší?

Oni změnili systém z 3-5-2 na klasické 4-4-2. Po našem gólu to zase trochu změnili a dokázali vyrovnat.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kristýna Aura Medical
Mediální partneři
Hitrádio Contact Rengl