FC Slovan Liberec | AKADEMIE SPOLUPRACUJE S KLUBY
Menu Další Zavřít Zavřít
07.02.2020

AKADEMIE SPOLUPRACUJE S KLUBY

Mikuláš Borkovec
Během měsíce ledna došlo mezi Akademií mládeže FC Slovan Liberec a klubem TJ Sokol Ruprechtice k bližší spolupráci a samotné propojenosti mezi kluby v mládežnických kategoriích.

JAK VNÍMÁ TUTO SPOLUPRÁCI ŘEDITEL AKADEMIE?

"Na rozvoji fotbalu v Liberci a v Libereckém kraji nám záleží a snažíme se tento záměr přetvářet v realitu. Děkujeme fotbalovému klubu TJ Sokol Ruprechtice, že je naše myšlenka spolupráce oslovila a staly se oficiálně naším partnerským klubem ve výchově mládeže. Stejně jako my budou mít pro nejmenší fotbalisty a fotbalistky otevřenou Slovaňáckou školičku zaměřenou na hravý všestranný pohybový rozvoj."

"Dále můžeme vídat spojené tréninky v přípravkových kategorií a hráčské výměny oběma směry. Celkově došlo ke spojení lidské i trenérské stránky, což oběma klubům dle mého názoru může jen pomoct."

"V zakládání Slovaňáckých školiček v Liberci budeme pokračovat i nadále, protože zvedání fotbalové členské základny je naprostou prioritou. Jak bude silný region, tak budeme silní my a opačně, protože se navzájem bezpochyby potřebujeme. Možná jsme se v minulosti bez spolupráce obešli, dnes to ale vidíme jinak."

"Ke všem klubům v Liberci jsme otevření a připraveni stát se jejich partnery na jakékoliv bázi."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pavlů innovation NET-SYSTEM
Mediální partneři
Beat radio Český rozhlas Liberec